Om vår behandling av kanadensiskt eTA

Om vår behandling av kanadensiskt eTA

Vi är ledande på tillhandahållande av kanadensiskt eTA (electronic travel authorizations)

Official-Canada-eTA.com är en agentur som behandlar resedokument, tillhandahåller ett utbud av konsument- och företagstjänster för besökande till Kanada.

Vi erbjuder en mycket personlig tjänst och tar bort stressen med immigrationsproblem. Våra visum-experter finns tillgängliga 7 dagar i veckan.

Som en pålitlig leverantör servar vi tusentals kunder varje månad, erbjuder både råd och elektronisk kontroll och behandling av ett antal olika resevisum-kategorier.

Vi vet att det kan vara svårt och frustrerande att ansöka om ett kanadensiskt visum när man har att göra med myndigheter. Vi har många års erfarenhet av att ge råd vid ett antal immigrationsproblem som kan orsaka förseningar i visum-ansökningar.

Vår expertis och kunskap betyder att vi kan identifiera potentiella problem innan de blir ett bekymmer, och vår kontroll- och inlämningstjänst ger resenärer trygghet att deras ansökan hanteras av ett professionellt team.

Vi har en vänlig kundtjänst som alltid finns här för att svara på frågor och säkerställa att alla problem hanteras direkt och effektivt.

Vi tillhandahåller en kostnadseffektiv och lättförståelig tjänst för kunder som inte vill hantera myndighets- eller ambassadprocessen själva, samt att vi söker efter pålitliga och erfarna agenter som arbetar å deras vägnar.

Vi ser fram emot att betjäna dig och säkerställa att din resa till Kanada går smidigt.

Våra fördelar

Genom att använda oss som tredje-part för att lämna in och behandla dina visa och elektroniska resegodkännanden kommer du att få ett utbud av fördelar enligt följande:

  1. Hjälp med ansökan (tel/e-post) - tala med en medlem i vårt vänliga kundtjänstteam, när som helst, de kan svara på alla frågor.
  2. Kontroller innan ansökan skickas in - Undvik fel och immigrationsproblen genom att låta våra experter kontrollera all din information, för att undvika fel och förseningar.
  3. Felrättning - Om du har gjort ett misstag eller behöver ändra något eller uppdatera något kan vårt team hjälpa dig
  4. Inga avgifter - vi kommer att återbetala avgifterna om ansökan inte har godtagits av den utfärdande regeringens immigrationstjänst
  5. Direktåtkomst, när som helst - om du inte kan hitta ditt bekräftelsedokumentnummer kan vi hämta dem åt dig
  6. Få senaste nyheterna om förändringarna i reglerna - om något förändras som påverkar din ansökan kommer vi att informera dig och göra informationen tillgänglig via vår hemsida
  7. Få en utskriven kopia på din bekräftelse - Vi kommer att sända en PDF (utskrifts-klar) så att du alltid har åtkomst till din kärninformation vid incheckningen och immigrationskontrollen.

De specifika behandlingsavgifterna för våra tjänster visas på den relevanta sidan på hemsidan, våra premiumtjänster har en högre avgift än om man går direkt till en regerings- eller ambassads hemsida. Det är på grund av antalet extratjänster och fördelar som du får när du använder våra premiumtjänster.

Om du har frågor angående din beställning, vänligen ta kontakt med oss genom att använda följande kommunikationsmetoder:

E-postl: support@official-canada-eta.com
Telefon: +1 877 715 7857
Post: 2202 S Figueroa St, Los Angeles, CA 90007